f Praktijk - Medizz
Met de Z van zorg
Terug Praktijk
Medizz is de praktijknaam waaronder wij, huisartsen, verpleegkundigen, assistenten en praktijkmedewerkers als team zorg dragen voor uw gezondheid. Opgericht door Dhr. C.J.H. Broekmeulen.

Wij willen zorgen voor toegankelijke, preventieve en kosteneffectieve zorg voor in de inwoners van 's-Hertogenbosch stad. Eerstelijns geneeskundige zorg voor zowel acute als chronische problemen. Curatief en palliatief. Het liefst lossen we problemen op, maar gezondheid is niet alleen de afwezigheid van ziekte. Gezondheid is ook de mogelijkheid hebben je aan te kunnen passen aan je situatie. Hoe moeilijk dat soms ook kan zijn. Ons doel is u daarbij te ondersteunen, om een bijdrage te leveren aan uw kwaliteit van leven.

Verhuist u naar buiten de stad, dan vragen wij u zich in te schrijven bij een daar nabij gelegen huisartsenpraktijk.

Let op!

Uw zorgverzekeraar betaalt rechtstreeks de rekening van uw huisarts. Een bezoek aan de huisarts gaat niet ten koste van uw verplichte eigen risico. Wel kan het zijn dat de huisarts extra onderzoek moet doen. Bijvoorbeeld bloedprikken om te beoordelen welke zorg u nodig heeft. Deze zorg valt wel onder uw verplichte eigen risico. Net als de geneesmiddelen die een huisarts voorschrijft.

Voor meer informatie bezoek de website http://www.rijksoverheid.nl
Voer hier als zoekopdracht in: ‘huisartsenkosten op zorgnota’

Wij zijn op werkdagen (maandag t/m vrijdag) geopend en bereikbaar van 8.00 uur - 17.00 uur.