f Werkwijze - Medizz
Met de Z van zorg
Terug Werkwijze
Medizz is een teampraktijk. Dit betekent dat u niet één vaste huisarts heeft, maar dat wij als team van huisartsen, verpleegkundigen en assistentes voor u klaar staan. Zo zijn wij altijd alle werkdagen voor u open en bereikbaar. Wij streven ernaar om dezelfde klacht zo veel mogelijk door dezelfde persoon te laten beoordelen. Prettiger voor u, prettiger voor ons.

Medizz is een opleidingspraktijk. Wij leren onze collega’s van de toekomst het vak. Tegelijkertijd blijven wij op deze manier steeds op de hoogte van de laatste geneeskundige ontwikkelingen en inzichten. Zoals wij het zien is dit een absolute win win situatie.

Wij werken in de praktijk met het POCT systeem van het JBZ. Hiermee kunnen huisartsen vanuit het patiëntendossier via ZorgDomein  bloed onderzoek aanvragen voor op de praktijk. Denk bijvoorbeeld aan het meten van ontstekingswaardes, glucose deze kunnen direct op de praktijk bepaald worden. Beschikbare onderzoeken in onze praktijk zijn Hb, glucose, HbA1c en CRP controle.

Kosten voor de patiënt: Per aanvraag, die kan bestaan uit meerdere testen, wordt een eenmalig ordertarief gehanteerd. Dit tarief is lager voor hetzelfde onderzoek in het ziekenhuis.
Daarnaast wordt per test een analysetarief in rekening gebracht. Dit tarief is gelijk aan het tarief in het ziekenhuis en afhankelijk van de soort test.